County SK Challenge Cache (výzva prijatá)

Teraz už ani poriadne neviem, ako som sa k tejto geocachingovej výzve dostal. Najskôr to však bude zrejme vďaka Rikitanovi a jeho príspevku v facebookovej skupine venovanej geocachingu. Sledujúc Igiho web, náš reviewer výzvu tiež prijal. O čo vlastne ide ? Nič zložité. Nájsť aspoň jednu geocache v každom okrese Slovenska. Rýchly pohľad na mapu okresov http://project-gc.com/Profile/ProfileStats?profile_name=igi&getprofile=Get+profile mi hovorí, že ku dnešnému dňu je moja bilancia 48/79. Čiže mi chýba 31 okresov. Čo sa týka krajov, v každom mám nájdenú aspoň jednu.

Časť bude pomerne jednoduchá: Kežmarok, v ktorom sa zastavíme cestou z Martina), Zvolen a Krupina, v ktorých sa zastavíme cestou z/do Komárna. Námestovo, Čadca, Kysucké Nové Mesto a Bytča – tie by sme mohli zvládnuť počas výletu z Martina.

Medzilaborce a Stropkov, tie budú vyžadovať naplánovanie nejakej turistiky v danej oblasti – čo sa teším ;). No ostatné (okolie Bratislavy) budú väčší problém a vyzerá to tak, že si na leto naplánujem georoadtrip ;)

[môj geocachingový profil] [môj profil na Project GC]

Okresy Slovenskej republiky
Okresy Slovenskej republiky
stav ku 29.11.2013
stav ku 29.11.2013

2 Comments

  1. 30/11/2013

    Pekne. Drzim palce. Nemas toho o vela viac pred sebou ako ja. Paci sa mi ta zhoda na vychode – biele miesta na mape presovskeho kraja = Stropkov a Medzilaborce :)

  2. 30/11/2013

    No to som bol veru prekvapeny. Clovek to ma pod nosom :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.