PNEUESHOP.sk už bohužiaľ nie – vďaka DPD

Citujem email*, ktorý mi včera prišiel od spoločnosti TOPPNEU, s.r.o. Na margo DPD musím povedať, že sa ani nečudujem, že takto dopadli. Ich expresne doručenú zásielku som si musel ísť prevziať osobne do centrálneho skladu, ak som ju vôbec chcel dostať. O meškaní v dňoch, doručení do zlého mesta ani nehovorím. Citujem odpoveď na otázku (položenú o 18:55), prečo mi pneumatiky nedoniesli do Košíc, keď na sklade v KE – Šaca sú od predchádzajúceho dňa “nebudem sa j…ť do Košíc s jednou zásielkou”. Vďaka takýmto službám skončil jeden z dobrých  pneuobchodov.

* Važený zákazník,
s ľútosťou Vám oznamujeme, že spoločnosť TOPPNEU, s.r.o. Vám nemôže dodať Vami objednaný tovar vo Vami požadovanej dobe z dôvodu, že zasielateľská spoločnosť Direct Parcel Distribution SK, s.r.o. nám najprv dňa 20.10.2009 oznámila, že môže dodávať pre našu spoločnosť len 30 balíčkov denne z požadovaných 450 balíčkov denne a neskôr nám oznámila, že úplne prestáva vykonávať doručovanie z dôvodov citujem” nedostatku prepravných a logistických kapacít DPD aj napriek prísľubu pred začatím zimnej sezóny 2009, že nebude problém zvážať denne 450 balíkov. Aj napriek maximálnemu úsiliu,ktoré sme vyvinuli sa nám nepodarilo dohodnúť so žiadnou prepravnou spoločnosťou, ktorá by dokázala uvedený výpadok nahradiť. Z tohoto dovodu sme núteny náš projekt pozastaviť. Spoločnosť TOPPNEU, s.r.o. je v tejto situácii taktiež poškodenou.

Kedže táto situácia zaskočila takisto ako Vás aj nás, týmto Vás chceme poprosiť o pochopenie a podporu, keď sa nám podarí situáciu normalizovať. Dúfame, že po obnovení projektu sa k nám radi vrátite. Na základe uvedených skutočností sa Vám ešte raz ospravedlňuje spoločnosť TOPPNEU, s.r.o. za nedoručenie Vami objednaného tovaru.

3 Comments

  1. Kurieri DPD
    23/03/2010

    Najprv si zisti ako dopadol podvodnik Bzik aj s jeho eshopom kde skladoval pneumatiky v mastali a potom obvinuj DPD. Najprv čítam a potom píšem….
    DOBRE RANKO !

  2. Dobre aj Tebe.

    co ma prosim Ta spolocne to, ako sa ku mne chovala DPD stym, ze majitel PNEUESHOP.sk obchodoval tak, ako obchodoval ?

    dakujem
    Peter

  3. respo
    22/12/2010

    No len sa nezastávajte DPD. Od štvrtka mám u nich balík, ktorý mi mali doručiť v piatok alebo najneskôr v pondelok a dnes je streda a ich netankuje, že poplietli adresu a už mi to nestihnú doručiť do vianoc. Fuj hanba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.